Πληροφόρηση & Εκπαίδευση

Τα διαδικτυακά εξαγωγικά σεμινάρια «Doing Business in…– COVID 19 Challenges and Opportunities» εντάσσονται σε μια σειρά νέων πρωτοβουλιών της Enterprise Greece, που στοχεύουν στην υποστήριξη των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία σε αγορές-στόχους που διαθέτουν προοπτική και έχουν στρατηγική σημασία για τη χώρα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

headerΚάνετε την εγγραφή σας στα Tech Tuesdays και αποκτήστε τις ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ηλεκτρονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece και o Οργανισμός US - MAC (U.S. Market Access Center) συνδιοργάνωσαν τη διαδικτυακή εκδήλωση “Thriving in the Storm”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece, ο εθνικός φορέας εξωστρέφειας, αρμόδιος για την προώθηση των εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων, σας προσκαλεί, σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, στη διαδικτυακή εκδήλωση:
SelectUSA: A Business Growth Opportunity for Greek Companies” που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2021 και ώρα 16.00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

LOGIN